Bondora – Kokemuksia ja tietoa (2021): ikäraja, korot ja muuta

Bondora on hieman vähemmän tunnettu lainapaikka. Se on kuitenkin myös yksi niistä harvoista lainapaikoista, joka näyttää edelleen olevan valmis myöntämään lainaa, jota voi saada netistä nopeasti omalle pankkitilille. Tuon myötä moni saattaa olla kiinnostunut Bondorasta. Ja koska olen käyttänyt Bondoraa useammankin kerran, niin löydät tältä sivulta Bondora kokemuksia sekä tietoa lainapalvelusta. Ne voivat ehkä auttaa sen päättämisessä, että haluatko hakea lainaa Bondoralta.

Tiivistelmä: Bondora kokemuksia lyhyesti

Bondoralta on jopa yllättävän helppo hakea lainaa ja se pystyy ainakin monesti maksamaan lainan pankkitilille jopa käytännössä heti. Lisäksi Bondoran vahvuutena on esimerkiksi se, että siltä otettu laina on helppo maksaa nopeasti pois. Bondoran heikkoutena taas voi pitää sitä, että siltä ei saa haettua kovin pientä tai valtavan isoa lainaa.

Bondoran lainasummat ja laina-ajat

Bondoralta voi hakea lainaa 500 eurosta alkaen ja enintään 10 000 euroa, haettavaa lainasummaa voi vaihtaa sadan euron välein. Laina-aikaa puolestaan voi hakea kolmesta kuukaudesta alkaen ja enintään 5 vuotta. On hyvä huomata, että vaikka Bondoran lainasummat ovatkin melko laajat, niin vaikuttaa olevan niin, että vaikka Bondoralta voisikin saada lainaa, niin ei välttämättä voi saada minkä tahansa tarjolla olevan kokoista lainaa. Toisin sanoen, myönteinen lainapäätös ei vaikuta automaattisesti tarkoittavan sitä, että lainaa voisi saada jopa 10 000 euroa.

Lainan hakeminen Bondoralta

Bondoralta pystyy hakemaan lainaa helposti kertomalla muutamia perustietoja itsestä ja käyttämällä pankkitunnuksia.

Lainan saamisen nopeus

Kokemusteni perusteella Bondoralta voi saada lainatarjouksia parissa minuutissa siitä, kun aloitti lainan hakemisen. Ja mikäli haluaa ottaa vastaan jonkin mahdollisesti saadun lainatarjouksen, niin vaikuttaa lainatut rahat ainakin Nordean tilille voivan saada jopa alle 15 minuutissa siitä, kun valitsi halutun lainan. Bondora itse on viestinnässään melko varovainen sen suhteen, mitä se kertoo lainan saamisen nopeudesta – voi siis olla, että on esimerkiksi melko paljon pankkikohtaista vaihtelua siinä, miten nopeasti Bondoralta otetun lainan saa omalle tilille.

Bondoran korot

Bondora mainitsee omalla etusivullaan lainalaskurin yhteydessä sen, millä koroilla siltä voisi mahdollisesti saada lainaa. Bondora näyttää korot skaalalla, ja tätä kirjoittaessa tuo kyseinen skaala on 43,59%–55,49%.

Ikäraja

Bondoran mukaan sen alaikäraja on 18 vuotta. Lisäksi Bondoralla on myös yläikäraja. Kyseinen yläikraja on määritelty niin, että lainaa ottaneella henkilöllä saa olla ikää korkeintaan 75 vuotta ennen kuin lainasopimus päättyy.

Bondoralta otetun lainan pois maksaminen

Mikäli Bondoralta ottaa lainan, niin maksetaan se lähtökohtaisesti pois kuukausittaisissa erissä. Bondoralla on kuitenkin kokemusteni perusteella kätevä ominaisuus, joka mahdollistaa sen, että halutessaan koko avoimen lainasaldon voi kuitata kerralla ja helposti Bondoran nettisivujen kautta. Kaikkien lainapalveluiden kaiketi pitäisi mahdollistaa se, että lainan voi maksaa pois kerralla, mutta en muista/tiedä toista lainapalvelua, joka olisi tehnyt tuon yhtä helpoksi kuin Bondora.

Kysymyksiä ja vastauksia Bondorasta

Ainakin omien kokemusteni perusteella kyllä: Bondoralta ei esimerkiksi ole tullut yllättäviä laskuja eikä se ole pyrkinyt muuttamaan lainaehtoja lainasopimuksen tekemisen jälkeen.

Sen perusteella, miten helposti ja nopeasti Bondoran lainaa voi mahdollisesti saada, voi sitä pitää pikavippinä. Kuitenkin koska Bondoran lainat voivat olla melko isoja ja melko pitkän maksuajan omaavia, niin voi niitä pitää myös esimerkiksi kulutusluottoina.

Ei. Bondoralta vaikuttaa olevan mahdollistaa hakea ja saada lainaa täysin ilman vakuuksia sekä takaajaa.

Vieritä ylös