Kertalaina

Kertalaina on lainamuoto, jonka kohdalla lainan hakijalle myönnetään yksi yksittäinen laina. Verrattuna joustoluottoon ero on se, että kertalainan tapauksessa ei ole käytössä luottolimiittiä, jolta voisi tehdä useampia nostoja. Kertalaina soveltuukin siis erityisesti tilanteisiin, joissa tietää etukäteen tarkasti tarvittavan lainan määrän ja haluaa lainan lyhentämistä varten selkeät kuukausierät. Voit hakea alla olevan lomakkeen avulla kertalainaa 1000 – 60 000€.

Hae nyt kertalaina

Näet arvion mahdollisesta todellisesta vuosikorosta valitsemalla lainasumman ja halutun laina-ajan. Pienempien lainasummien kohdalla todellinen vuosikorko voi olla esimerkiksi 20%, ja isompien kohdalla alle 5%. Lomakkeen yhteydessä näkyvät korkoprosentit ovat esimerkinomaisia. Lainalomake toteutettu yhteistyössä Rahoitun kanssa.

Halpa kertalaina

Yksi kertalainan yleisistä eduista verrattuna joustoluottoon on se, että kertalaina on monesti vuosikorkojen suhteen halvempi. Myös tältä sivulta voi hakea varsin halpaa kertalainaa. Näin on, sillä tämän sivuston avulla haettavien lainojen todelliset vuosikorot ovat halvimmillaan olla jopa alle 5%. Tuon tyyppistä todellista vuosikorkoa voi pitää erityisen halpana verrattuna siihen, miten isoja vuosikorkoja nettilainoista on perinteisesti peritty. Toki on hyvä huomata, että noin halpaa vuosikorkoa ei täältäkään voi saada kaikille lainasummille.

Oman apunsa Lainatarjoukset.fi kautta löydettävien lainojen halpuuteen tuo kuitenkin se, että jos haet kertalainaa täältä, niin kilpailutetaan lainahakemus useiden eri lainafirmojen kesken. Parhaassa tapauksessa voitkin saada monta edullista lainatarjousta, ja sitten valita niistä sen itsellesi kaikkein halvimman.

Kertalaina ilman vakuuksia

Riippumatta siitä haetko lainaa 2000€ vai 60000€, tai jotain siltä väliltä, niin voit hakea täältä kertalainaa kokonaan ilman vakuuksia. Tämä tietysti monessa tapauksessa nopeuttaa huomattavasti sitä, miten nopeasti lainan voi saada itselle.

Myöskään takaajaa ei tarvita

Sen lisäksi, että täältä haettavat lainat ovat tarjolla ilman vakuuksia, niin ovat ne saatavilla myöskin kokonaan ilman takaajia. Myös tämä voi tehdä lainan hakemisesta sekä itselle saamisesta selkeästi vikkelämpää kuin se muuten olisi.

Pitkät laina-ajat ovat mahdollisia

Kertalaina otetaan monesti sen tyyppisiin harkittuihin hankintoihin, joita halutaan lyhentää hiljalleen itselle sopivassa tahdissa. Tätä taustaa vasten onkin erittäin kiva, että tältä sivulta voi hakea lainalle laina-aikaa jopa 15 vuotta. Lyhyin mahdollinen laina-aika taasen on yhden vuoden, ja laina-aikaa voi hakea tasavuosin tuolta väliltä 1 – 15 vuotta. Lähtökohtaisesti voi ajatella, että ei kannata ottaa liian pitkää laina-aikaa, ettei maksa korkoja turhasta, mutta toisaalta ei myöskään kannata valita niin lyhyttä laina-aikaa, että oma talous ajautuu lainamaksujen suhteen ongelmiin heti, jos eteen tulee jotain vähänkään yllättäviä kustannuksia.

Jos tai kun kertalainasta saa tarjouksia, niin kannattaa siis miettiä tarkasti, mikä on se vaihtoehto, jonka tapauksessa lainan kuukausierät ovat itselle sopivimmat.

Mistä pieni kertalaina?

Tältä sivulta voi siis hakea kertalainaa 2000€ alkaen ja jopa 60000€. On kuitenkin toki niin, että monissa tilanteissa 2000€ kertalaina on liian iso. Jos siis etsit esimerkiksi 500€ tai 1000€ kertalainaa, niin suosittelemme yhteistyökumppaniamme nimeltä Credigo (Päivitys: Credigo on lainojen väliaikaisesta korkokatosta johtuen keskeyttänyt luotonannon). Kyseisen palvelun kautta onnistuvat myös 600, 700, 800, 900 ja 1500€ kokoiset kertalainat.

Credigon korot ovat melko edulliset ja lisäksi siltä voi saada jopa varsin pitkiä laina-aikoja, näin on sillä esimerkiksi 1000€ lainalle voi laina-aikaa hakea 2 – 5 vuotta.

Vieritä ylös