Pikavippi 40€

Vaikka tämä Lainatarjoukset-sivusto keskittyykin erityisesti vähän isompiin lainoihin, niin on monella joskus tarve ihan pienelle pikavipille. Vaikka sitten 40€ kokoiselle. Valitettavasti vaan tuon kokoista pikavippiä on tätä nykyä todella vaikea saada. On kuitenkin yksi lainafirma, jolta se onnistuu, ja sitten parilta muulta on mahdollista saada 50€ vippi. Alla mainittu se mistä 40€ onnistuu sekä myös pari vaihtoehtoa 50€ lainaa varten, jos vaikka se 40€ mesta ei anna lainaa.

40€ pikavippi heti

Ferratum on se ainoa firma, jolta käsittääkseni voi nykyään saada jo 40€ pikavipin. Tuon kokoisen pikavipin voi saada täältä niin, että avaa lainatilin tähän palveluun ja sitten nostaa siltä tililtä omalle pankkitilille tuon verran lainaa. Kyseisen lainatilin avaaminen on vaikuttanut olevan erittäin nopeata ja yksinkertaista – eli esimerkiksi mitään dokumentteja avaamista varten ei ole tarvinnut. Ferratum myös pystyy maksamaan lainan heti varsin moneen pankkiin. Ferrumilta voi saada lainaa, jos ikää on ainakin 25 vuotta. Hae nyt pikavippiä Ferratumilta.

50€ pikavippi helposti

Mikäli Ferratum ei vaikka toimi tai innosta, niin kannattaa mahdollisesti kokeilla Ainalainaa. Siltä voi saada lainaa 50€ alkaen ja myös siltä lainan hakeminen on tuntunut olevan todella helppoa. Ja lisäksi siltäkin voi saada lainan nopeasti moneen isoon suomalaiseen pankkiin. Jotta voi mahdollisesti saada lainaa Ainalainalta, niin pitää ikää olla yli 21 vuotta. Hae nyt vippiä Ainalainalta.

Täältäkin voi hakea pientä lainaa

Myös Rahapalvelu voi olla kokeilemisen arvoinen paikka, jos haluaa pienen pikavipin. Tässä paikassa lainan minimisumma on 50€, ja lainan hakemisen pitäisi olla helppoa. Ja ylempien lainapalveluiden tapaan, myös Rahapalvelu voi maksaa lainan nopeasti moniin pankkeihin. Ikäraja Rahapalvelulla on 19 vuotta.

Miksi pienen pikavipin löytäminen on nykyään niin vaikeata?

Syynä tuohon on mitä todennäköisimmin se, miten pikavippien sääntelyä on tiukennettu: todella monet lainafirmat vaikuttavat kokevan, etteivät ne nykyään, esimerkiksi nykyisten korkorajoitusten johdosta, voi tehdä tarpeeksi rahaa pieniä pikavippejä myöntämällä.