Yhdistelmälaina

Yhdistelmälaina voi olla oiva ratkaisu siihen, että maksaa kerralla pois pienemmät ja mahdollisesti kalliimmat lainat. Lisäksi yhdistelmälaina voi soveltua hyvin esimerkiksi useiden osamaksujen pois maksamiseen. Voit hakea yhdistelmälainaa oheisella lomakkeella.

Hae nyt yhdistelmälainaa:

Voit hakea tällä Salus Groupin Rahoitu-palvelun kanssa yhteistyössä toteutetulla hakemuksella 1000 – 60 000€ kokoista yhdistelmälainaa. Tämä hakemus soveltuu siis hyvin myös varsin isoihin rahantarpeisiin.

Ei vakuuksia eikä takaajia

Riippumatta siitä, mihin tarkoitukseen yhdistelmälainaa haet, niin ei lainahakemusta varten tarvitse vakuuksia tai takaajia. Se, että yhdistelmälainaa voi hakea ilman noita, on tietysti oiva etua siinä vaiheessa, jos haluaa hakea sekä saada lainaa helposti ja nopeasti.

Laina-aikaa jopa 15 vuotta

Yhdistelmälainan tarve on monesti suurin siinä vaiheessa, kun nykyiset lainat tai osamaksut alkavat näyttämään mahdottomilta hallita. Tämä voi johtua esimerkiksi siitä, että kyseisten lainojen tai osamaksujen tapauksessa laina-ajat ovat liian lyhyitä suhteessa maksuvaraan. Tästä näkökulmasta onkin kiva huomata, että tämän yllä olevan lainahakemuksen avulla voi yhdistelmäalainalle hakea laina-aikaa jopa 15 vuotta. Ja toisaalta, jos vaikka 1 vuosikin riittäisi hyvin, niin voi vaikka sen pituista laina-aikaa hakea omalle lainalle.

Mitä huomioida yhdistelmälainaa hakiessa:

Yhdistelmälainan kanssa on siis usein tarkoitus maksaa pois vanhat ja kalliimmat lainat. Tästä syystä yhdistelmälainan kanssa kannattaa kiinnittää huomiota erityisesti korkoihin ja muihin lainasta mahdollisesti koituviin kuluihin. Olisihan tietysti varsin hölmöä vaihtaa vanhat lainat uuteen ja vielä entistäkin kalliimpaan lainaan. Lisäksi kannattaa kiinnittää huomiota lainasummaan: kannattaa valita sen kokoinen lainasumma, että saa kuitattua vanhat lainat tai osamaksut pois, mutta toisaalta ei kuitenkaan kannata ottaa liian isoa lainaa.

Jos nimittäin vanhoja lainoja on vaikka 5000€ ja sitten ottaa uuden 10 000€ lainan vain hieman pienemmällä korolla, niin ei se varsinaisesti paranna taloustilannetta.

Edellytyksiä yhdistelmälainan saamiselle:

Yhdistelmälainan saamineen vaati vähintäänkin täysi-ikäisyyden, ja käytännössä todennäköisesti myös sen, että ikää on vähintään kakkosella alkava määrä. Lisäksi yhdistelmälainan saaminen on todennäköisesti mahdotonta, jos on maksuhäiriömerkintä. Eli luottotietojen pitää olla kunnossa, jotta yhdistelmälainaa voisi saada. Tästäkin syystä kannattaa pyrkiä hakemaan yhdistelmälaina ennen kuin tilanne vanhojen maksujen suhteen muuttuu liian vaikeaksi.

Mitä tehdä, jos et voi saada täältä yhdistelmälainaa?

Yhdistelmälainan jonkunlainen ikävä ironia on siinä, että sen saaminen voi olla sitä vaikeampaa, mitä enemmän tarvetta sille on. Näin on, koska lainafirmat ovat tietysti yleensä valmiimpia lainaamaan ihmisille, joilla ei ennestään ole isommin lainaa tai osamaksuja. Vähintäänkin niihin tilanteisiin, joissa muuten ei voi saada yhdistelmälainaa, suosittelemme takuusäätiötä. Sen kautta lainan saamiselle on monesti ollut melko pitkät jonot, mutta muuten sen lainoitus voi olla hyvä ratkaisu.

Vieritä ylös